“Boleh tak you block bf I” – Meluatnya Baca Mesej GF Kawan Lama Sebab ‘Insecure’ Bila Dia Like Gambar Gadis Ini

Aduhai, susah juga ya jadi wanita ni, kadang-kadang orang tak buat apa-apa pun tak pasal-pasal kena serang. Kesiannya pada si lelaki tu lah, tapi nak kesian pun tak boleh juga, kadang-kadang dia lah punca.

Tapi kalau GF memang jenis cemburu buta pun lagi lah susah, orang yang tak terlibat dalam hubungan diaorang pun boleh jadi mangsa. Macam si Hasya ni dah kena, jijik lah perempuan macam ni.

 

“Boleh tak you block bf I”

Si wanita menjengkelkan itu tahu bahawa Hasya ni tak melayan langsung, padahal bf dia yang dok sibuk mesej dan like gambar-gambarnya di Instagram. Jadi, dia minta agar Hasya block akaun IG teman lelakinya.

 

“I tahu you pretty in IG but not in real life”

Malah nak deny yang dia tu insecure, lebih biadap lagi dia siap hina Hasya ni. Haihh! Dah la suruh orang block lepastu nak hina lagi, boleh minta cara baik-baik kot

Lebih 6,000 jumlah retweet, kebanyakan netizen yang baca conversation daripada perempaun insecure ini panas je.

Masing-masing hentam wanita itu bila baca bahagian terakhir mesej ni. Sampai ada yang gesa suruh Hasya ni dedahkan IG lelaki tersebut supaya ramai wanita follow.

 

Tak perlu kot sampai nak menghina, sundalnya perangai – Netizen

Hurmm admin rasa si BF tu yang patut betul kan diri, perempuan manalah suka bila dibuka cerita pasal hal wanita lain.

Si GF tu pula, boleh berfikiran rasional sikit kot, dan belajar balik sivik, kalau nak selamatkan hubungan pun boleh minta baik-baik, bukannya dia kacau pun. Aduhai!

 

Baca : ‘Kamu sudah selingkuhin aku, Aku mau PUTUS’ -Girlfriend Curang, Boyfriend Guna Cara ‘Savage’ Minta Putus

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.