in

“Bodo..berdekah aku gelak, muka dia cuak dowh”- Pakai Coli Buat Lawak Depan Adik-Beradik, Sekali Bapak Masuk…

Featured 21

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang perasan tak, kadang-kadang kita akan buat ‘kerja gila’ semata-mata niat nak berlawak dan buatkan orang di sekeliling kita terhibur dengan apa yang kita buat, tak kisah lah korang dengan family, kawan-kawan atau pun buah hati masing-masing.



So far pernah tak, masa korang buat ‘kerja gila’ ni sekali kantoi dengan parents korang? Kalau pernah, ape bentuk hukuman atau reaksi parent korang waktu tu? Kalau tak kena bebel, mesti kena hukum kan?

Story yang admin nak kongsikan ni memang rare, bila seorang remaja lelaki tengah buat lawak depan adik-beradik dia sambil pakai ‘bra’, sekali bapak dia masuk..tempah nahas weh!

Apa yang berlaku lepas tu, memang kelakar weh, korang tengok video dibawah ni.

“Mungkin bapak dia ex-paskal, tu serius semacam..”

Bila kau buat lawak bodoh depan adik brdik dan tiba2 abg kawasan datang😂

Posted by Mohd Salor Ijam Jamil on Thursday, January 10, 2019

Berdekah admin gelak masa tengok video ni, lagi tak tahan bila suara latar belakang yang gelak seolah olah menganjing remaja lelaki yang tengah gabra tu.

Tapi sape pun akan cuak bila dapat jelingan maut macam tu daripada bapak masing-masing, dah la bra masih lagi melekat kat dada..admin tak boleh bayangkan hahaha

Bapak tiba-tiba masuk, masa budak lelaki ni buat lawak pakai ‘coli’

Cuak 1

Budak lelaki dah cuak, bila bapaknya perasan dia pakai ‘coli’

Cuak 2

Tersengih macam kerang busuk sebab cuak, sebelum keluar dari bilik.

Cuak 3

Namun video berdurasi 30 saat ni tidak tidak diketahui berlaku dimana, sama ada di Malaysia, Indonesia, Brunei atau Thailand..admin pun tak sure

Kita doakan yang baik-baik je la okay, mungkin dia berlawak sahaja.

Tapi rata-rata komen netizen memang win, lepas video ni viral sehingga mendapat 163,000 tontonan dan 2,989 share di facebook.

Dengan aku sekali ketawa macam orang merakam..

Dengan Aku Sekali Ketawa Mcm Org Merakam

Bapak dia mesti ex paskal, serius je…

Bapak Dia Mesti Ex Paskal

Mujur tak kena hentak dengan abang kawasan..

Kalau Kena Hentak Dgn Abg Kawasan
Sumber : facebook

Korang kalau nak melawak, make sure line clear, karang tak pasal-pasal kena menjawab dengan parents korang..hahahah

Btw, adik nak melawak takpe, jangan betul-betul dah la yer..adios.\

Baca : Anak yang baik, isteri yang baik Gelagat Pengantin Perempuan Merengek Nak Ikut Ayah Balik Curi Tumpuan Netizen

Pengantinnangis4

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.