in

“Bini org, janda, anak dara semua aku sapu” – Netizen Jijik Baca Pengakuan Suami Suka ‘Makan Luar’ Walaupun Isteri Cantik Sempurna

Collage 1

Dalam rumah tangga, sifat saling mempercayai antara satu sama lain itu memang penting malah ia merupakan salah satu asas hidup sebagai suami isteri. Tapi, bila kepercayaan dah diberi tapi disalah gunakan macam mana pulak?

Macam kisah yang diceritakan oleh lelaki ini, walaupun mempunyai isteri yang cantik dan sempurna, lelaki ini masih tak boleh nak tinggalkan hobinya yang tak boleh nak setia hanya dengan satu perempuan.

“Kalau rasa satu je cepat bosan”

Menurut lelaki ini, dia yang telah pun berkahwin dan mempunyai tiga orang cahaya mata ini mempunyai masalah suka cari perempuan lain di luar untuk dibuat “main-main”.

Bini orang, janda, anak dara semua aku sapu. Kadang-kadang aku cakap OT kat bini padahal aku keluar dengan perempuan.”

Tambahnya lagi, walaupun dah lama dia menjalankan hobi sampingannya ini, sampai ke hari ini rahsianya masih selamat dari pengetahuan isterinya.

Jelasnya lagi, dia pernah rasa insaf dan cuba untuk berhenti, namun selepas sebulan dia akan sambung semula aktiviti haramnya itu.

Bini ok ok je layan aku. Tapi aku nak perbagai jenis…”

E2Sbylmuyaugzky

Oleh kerana ini, lelaki ini telah mengambil keputusan untuk minta pendapat dari netizen bagi menyelesaikan masalahnya ini.

“Jijik dengan jenis lelaki yang suka celup sana celup sini”

Tak mengejutkan, kebanyakan netizen yang memberikan komen kepada lelaki ini telah menunjukkan rasa jijik mereka dan mengharapkan agar lelaki ini segera tinggalkan isterinya sebelum dia bawa pulang penyakit.

Screenshot 2021 06 01 At 2.21.10 Pm Down

Sumber: KRT

 

Baca: “Lantaklah rumah aku” – Wanita Malu Mak Pengotor, Nak Bawa Suami Balik Pun Segan!

Screenshot 2021 06 01 At 2.49.08 Pm