in

“Berangan kuat ni” – Sajat Kononnya Ingin Buat Kejutan, Cetus Tanda Tanya Dengan Bergambar Pakai Busana Pengantin

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bila dah dekat hujung tahun ini, biasalah kan ramai yang melangsungkan pernikahan, bertunang dan buat majlis bersanding bagi yang tertangguh semasa PKP pertama dahulu.


Melihatkan ramai di kalangan artis juga ambil kesempatan untuk melangsungkan perkahwinan baru-baru ini, admin agak terkejut bila terlihat gambar dan video yang menunjukkan usahawan kosmetik, Nur Sajat bersanding di pelamin. 

Menerusi perkongsian Sajat sendiri di Instagram, dia memuat naik gambar dirinya memakai busana pengantin dan juga 2 buah video yang membawa mesej “Nantikan Hari Bahagia saya…”. Amboi! 

View this post on Instagram

💍….😊🤲🏻 morning semua…

A post shared by Nur Sajat (@nursajat23) on

Tidak diketahui apa motif Sajat memuat naik gambar dan video berkenaan, usahawan ini pada masa yang sama lebih suka berteka-teki dan hanya meletakkan caption di gambar,

“Nantikan berita gembira dari saya nanti” 

 

“Berita gembira abah kau, lelaki mana boleh kahwin” 

Sering terpalit dengan isu kekeliruan jantina, gambar dan video yang dikongsikan Sajat telah menimbulkan kritikan dan usikan nakal daripada netizen. Serius lah bang jat nak kahwin…

Min pun tak tahu nak komen apalah. Harap tak adalah benda pelik yang Sajat cuba buat lagi. Benda yang dilarang janganlah lagi kita lakukan. Berdosa...

Baca: Safiey Ilias Bakal Berdepan Hukuman Penjara, Tak Hadir Mahkamah Isu Produk Kosmetik Langgar Garis Panduan

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.