in

Anak Dapat Straight A Keputusan SPM, Reaksi Ayah Tahan Air Mata Buat Ramai Tersentuh

Fi Ayah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Di samping ramai yang mendapat keputusan cemerlang bagi peperiksaan SPM 2020 semalam, mungkin ramai tak sedar bahawa batch 03 ni tempuh banyak dugaan untuk mendapatkan keputusan sedemikian.



Sudah semestinya, bila dapat result yang cantik ni ibu bapa akan turut gembira dan bangga. Mesti ramai dapat hadiah kan? Syok la tu.

 

Check keputusan dengan ayah

Namun reaksi seorang ayah ini boleh membuatkan kita tersentuh apabila anaknya mengajak si ayah untuk periksa keputusan SPM .

Ayah 1

Video yang dah viral di TikTok ini menunjukkan anaknya dikenali sebagai Haqimi mengajak dan merakam reaksi ayahnya apabila mereka memeriksa keputusannya bersama-sama.

Selepas beberapa ketika, Haqimi dilihat betul-betul terkejut dengan keputusan diperoleh di mana dia mendapat straight A. Hebat!

Ayahnya yang terlihat gembira terus mencium pipi anaknya itu. Namun apa yang menarik perhatian ramai, ayahnya kelihatan beremosi dan menahan sebak kerana bangga dengan Haqimi.

@haqimiadlii

congrats to all 03’ babies #promax #spm2020

♬ Sunflower – Rex Orange County

 

“I cried! Tumpang terharu”

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen tersentuh dengan momen itu. Ada yang turut sebak melihat ayahnya berbuat sedemikian kepada anaknya.

Reak Ayah 1 Edit

Reak Ayah 2 Edit

Reak Ayah 3 Edit

Sweet je tengok anak-beranak ni, Tahniah juga untuk semua!

 

Baca : “Sebak pulak tengok” –  Ayah Menangis Terharu Dapat Hadiah Sebuah Kereta Dari Anak-anaknya

Foot Ayah

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.