in

“Sebak pulak tengok” – Ayah Menangis Terharu Dapat Hadiah Sebuah Kereta Dari Anak-anaknya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Macam-macam cara kita buat untuk sambut Hari Bapa. Ada yang balik kampung tiba-tiba, ada yang belanja makan dan ada juga yang bagi hadiah tak kira besar atau kecil.


Kali ni admin nak share pasal seorang ayah yang dapat surpirse dari anak-anaknya. Suprise tu adalah sebuah kereta Proton Persona dan mereka berjaya membuatkan ayah mereka terharu sampai menangis menahan sebak. Korang tengok lah sendiri video @haziqsapu kat bawah ni. Standby tissue siap-siap ye.

 

Sebak

Admin tengok video ni sekali je. Tak sampai hati tengok banyak kali sebab akan rasa sebak. Siapa tak terharu dapat hadiah kan. Lagi-lagi ada kereta sebijik. Terharu weh.

Betul tu, jarang nampak lelaki menangis. Kalau selalu menangis tu lain lah cerita. Air mata dah tak ada nilai kalau macam tu. 

Admin pun lemah weh tengok video ni. Sekali tengok pun dah sebak, kalau banyak kali tak tahu lah air mata berapa gallon nak keluar. 

Semoga kita semua dikurniakan keluarga macam ni. Seronok dapat keluarga yang harmoni dan saling sayang menyayangi ni. Happy sentiasa.

 

Baca:”Ayah & ibu adalah sebab terbesar saya mampu terbangkan pesawat ini”- Pengumuman Pilot Air Asia Untuk Orang Tuanya Ini Buat Netizen Sebak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.