in

“Allah suka kesederhanaan” – Founder Kena ‘Sekolah’ Lepas Show Off Telekung Harga RM16k

Collage 3

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau kita ni berduit, dah tentulah barang-barang yang kita pakai mestilah nak beli ikut keselesaan kita kan? Kalau dah takde tu, pakai je lah apa yang ada…


Macam baru-baru ni, founder Bawal Exclusive telah memuat naik video menunjukkan telekung warna hitam yang dipakainya. Menurutnya, telekung tersebut berharga RM16,000. Peh ada eh telekung harga sampai macam tu.

Telekung harga RM16000.00 untuk jumpa Allah. Baru tak rasa bersalah pakai beg harga belasan ribu jumpa kawan-kawan.”

@halizamaysuri

Semuanya Allah yang bagi ?

♬ Bukan Aisyah bukan Siti Khodijah – Iren Lafebian

Kalau korang tengok video dekat bawah ni, memang telekung yang dipakainya itu nampak mahal dengan batu permata yang menghiasi telekung tu berkelip-kelip bila bergerak. Fuh memang lawa betul.

Selain itu nampak jugalah kain dari telekung ni nampak lembut dan sejuk je ditambah pulak dengan hiasan renda-renda. Memang percayalah telekung ni harga belas ribu.

“Allah suka keserderhanaan”

Menjengah ke ruangan komen video yang telah ditonton lebih 142k orang ini, rata-rata netizen tak bersetuju dengan cara founder ini show off telekung mahalnya itu dan turut memberikan kata-kata nasihat.

Screenshot 2022 06 01 At 2.41.08 Pm Down

Rasanya telekung ni custom made ni. Hehehe mampu tengok je lah yaaa

 

Baca: “Lepas hari ni sale kita semua akan laju” – Jofliam Dedah Mesej Daripada Pihak Founder Lepas Teruk Dikecam?

Jofliam5

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.