in

“Aku pulak rasa nak nangis” – Netizen Terharu Tengok Kawan-kawan Pujuk Member Kecewa Putus Cinta

Video Sweet Friends Serenade To Comfort A Broken Hearted Teen After A Break Up World Of Buzz 8

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita akan cepat tersentuh bila kita tengok orang tunjuk perasaan sebenar dorang. Lebih-lebih lagi kalau benda tu menyedihkan dan kita boleh relate.



Macam video yang dikongsikan di Twitter oleh seorang netizen, Ikhwan bila salah seorang dari kawannya tengah kecewa lepas putus cinta.

Air mata perempuan memang senang jatuh, tapi air mata laki kalau sekali dah jatuh tu betul betul dia sayangkan kau.. Jadi tolong lah hargai dia.. 🙁

Dalam video dekat bawah ni, korang boleh tengok Ikhwan dan kawan-kawan dia nyanyi lagu Pulang dari Insomniacks.

Menurut Ikhwan, dia tak ada niat nak buat kawannya sedih, tapi masa dorang tengah lepak, lagu Pulang keluar dan macam sesuai dengan situasi yang tengah kawannya hadapi. Dekat akhir video, korang boleh tengok yang lain pun turut sama koyak bila tengok kawan dorang dah menangis teresak-esak.

Netizen turut puji cara Ikhwan dan kawan-kawannya yang sangat supportive ada di sisi member dorang masa tengah sedih.

Screenshot 2019 12 17 At 10.48.13 Am Screenshot 2019 12 17 At 10.48.40 Am Screenshot 2019 12 17 At 10.49.56 Am Screenshot 2019 12 17 At 10.51.29 Am

Bukan tu je, sebabkan lagu ni sangat sedih dan walaupun lelaki kecewa tu tak tunjukkan muka dia, netizen turut rasa kesedihan yang dirasai lelaki tersebut.

Screenshot 2019 12 17 At 10.54.18 Am Screenshot 2019 12 17 At 10.55.03 Am Screenshot 2019 12 17 At 10.55.25 Am

Apa-apa pun, admin harap lelaki tu cepat sembuh dari luka and kita dikurniakan dengan kawan-kawan yang supportive macam ni. Bak kata orang dulu, “bunga bukan sekuntum”.

 

Baca: Kenapa Bila Putus Cinta Susah Sangat nak Move On? Ikut 7 Langkah Ni Untuk Berhenti Meratap

Screenshot 2019 12 17 At 11.07.42 Am

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.