in

“Adik aku punya takut sampai taknak keluar”- [VIDEO] Kelakar, Gadis Malu-Malu Tak Nak Jumpa Tunang

Featured Tunang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang okay ke kalau mak ayah korang yang carikan jodoh untuk korang? Tambah pula jodoh tu dengan orang yang korang tak pernah kenal. Apa korang rasa?



Tular di media sosial Tiktok, seorang gadis takut nak jumpa tunang yang dipilih oleh ibunya.

“Tak pernah kenal, tak pernah jumpa, tak pernah bercinta, apatah lagi berwhatsapp”- Mex Gojes

@mexgojes……….94

Taknak keluar jumpa tunang 🤣 #jodohku #MakCarikanJodoh #Fyp #fypdongggggggg

♬ the psycho intro gone wrong ㅠㅠ – Arielle

Video yang dipost oleh kakaknya itu telah mendapat jumlah tontonan sebanyak 4.8 juta! Aksi comelnya yang takut nak jumpa bakal tunangnya itu telah mendapat bermacam-macam komen dari para netizen!

Gelagatnya yang kemain nervous sampai berkali-kali tarik nafas ‘berkepit’ dengan ibunya, takut untuk bertemu keluarga dan tunangnya itu mengundang tawa para netizen yang melihat video tersebut.

“Aku je ke suka kalau mak aku yang carikan jodoh sebab takde lelaki minat kat aku”- Netizen

Ada beberapa komen mengatakan yang mereka suka untuk dijodohkan oleh parents serta ada yang kata mereka jarang jumpa situasi macam ini pada zaman sekarang. Tetapi, ada juga yang tak bersetuju dengan tindakan gadis ini yang percaya dengan pilihan keluarga. Siap ada yang kata muka dia macam terpaksa lagi!

Komen 6

Tak baik buat spekulasi macam tu tau…apapun tahniah kepada awak yang dah bertunang tu. Till jannah ya…

Baca: [VIDEO] Kecewa, Cari Duit Nak Bertunang Sekali GF Kantoi Curang Keluar Dengan Lelaki Lain

Baca Tunang

Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.