“Ustaz Madi buat hal lagi weh..”- [VIDEO] Tarian ‘KetumKetumRamadan” Azhan Rani Buat Netizen Tergelak Sakan.

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sejak drama Nur 2 habis ditayangkan, aura Ustaz Hamadi yang dilakonkan Azhan Rani semakin menjadi-jadi.

Malah peminat-peminatnya sentiasa menanti-nantikan apa post terbaru Azhan Rani di media sosialnya.Nyata mereka sentiasa terhibur dengan setiap apa yang dimuatnaik pelakon tersebut.

 

Siapa yang dah lembik tu kuatkan semangat, bangun follow step ni..tarian ni dinamakan #ketumketumramadan

Terbaharu tarian ‘KetumKetumRamadan’ sekali lagi membuatkan nama pelakon berbakat ini disebut-sebut.

Gaya tariannya yang bersahaja dengan mimik muka yang ‘macam tak bersalah’ membuatkan netizen gelak tak kering gusi.

View this post on Instagram

dah.. baru 1st puasa tak payah nak stress2 sangat .. tak payah nak low energy sangat… sambut bulan mulia ni dengan semangat dan ceria.. #positifselalu #setulusikhlas jom sama2 perbaiki diri.. siapa yang dah lembik tu kuatkan semangat.. bangun follow step ni .. tarian ni dinamakan #ketumketumramadan .. sikit lagi.. tahniah buat semua untuk ramadan hari ini.. semoga terus menjalani hari2 ramadan terindah tahun ini ? Posted @withrepost • @haniecenderawasih #dibaliktabir..Ok ni tarian lagu raya baru taun ni by @azhan_rani Pakej suffle,rap,zapin,sabah bahhhh ?????? #akutakraya #Tv3 #santaishoting #teamproduction Director by @nazir_37 #Wardrobe @_artismalaysiaofficial_ #bts #justsharing #justshare #viral #viralvideo @kini.viral #menyanyi @_inaijari_ @rotikaya @officialhlive @ohsem.video @kakikipasartis #dibaliktabir #mediahiburan #candid #followers #instapic #productionteam #viralvideo #artismalaysia #regran #lawak #santaishoting #crewlife #instagram #repost #candid #video #motifviral

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Menari, menari jugak! Tapi dalam KetumKetumRamadan tu pun Azhan sempat menyelitkan pesan kepada pengikutnya supaya menjalani ibadah bulan Ramadan dengan penuh ikhlas dan bersemangat.

Baru 1st puasa tak payah nak stress2 sangat .. tak payah nak low energy sangat… sambut bulan mulia ni dengan semangat dan ceria.. #positifselalu #setulusikhlas jom sama2 perbaiki diri.. 

siapa yang dah lembik tu kuatkan semangat.. bangun follow step ni .. tarian ni dinamakan #ketumketumramadan

tahniah buat semua untuk ramadan hari ini.. semoga terus menjalani hari2 ramadan terindah tahun ini ?

Ternyata netizen cukup terhibur dengan tarian KetumKetumRamadan Azhan Rani ni. Siapa ada yang puji kiut lagi.

 

Tampo nak?

Sumber : Instagram

Makin menjadi-jadi eh Ustad Madi. Kemain lagi dengan KetumKetumRamadan. Macam mana la peminat tak jatuh hati, tak behave langsung! Haha.

Baca : Nur 2 karya yang sempurna? Tidak.. Kenapa Pula Azhan Rani Buat Pengakuan Macam Tu?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.