in

“Uish sikit lagi nak kena” – Detik Cemas Penunggang Motosikal Ini Hampir Digilis Lori Minyak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Malang tidak berbau. Selalu kita dengar perumpamaan itu setiap kali ada pengalaman yang berlaku. Tapi kalau dah ajal belum datang menjemput, apa pun yang terjadi mungkin kita akan selamat dari kemalangan ini.


Macam video yang admin nak share kalini, satu kemalangan yang melibatkan sebuah motosikal yang hampir digilis sebuah lori minyak di satu persimpangan jalan. Korang tengok lah video @destabilisat0r kat bawah ni.

 

Sikit lagi nak kena

Fuhhh.. terbeliak biji mata admin tengok video kat atas tu. Nasib baik penunggang moto tu cepat bertindak. Kalau tidak memang habis lah kena gilis.

Betul. Kalau belum ajal tu, memang tak jadi apa juga. Apa-apa pun nasib baik brader tu selamat. Seram pulak admin tengok.

Weh.. confirm trauma kalau tengok depan mata. Memang tak boleh tidur malam weh. Nasib baik selamat tak kena gilis.

Seram weh. Serius seram. Admin pun takut weh. Dah selalu bawak moto pergi kerja lalu sebelah lori. Terbayang pulak. 

 

Baca: “Degil tak dengar cakap” – Ramai Berkerumun Ambik Minyak Free Sebelum Lori Tangki Meletup Ragut 11 Nyawa

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.