in ,

“Tiba-tiba muncul” – Netizen Tergelak Tengok Video Tiktok Gadis ‘Diganggu’ Pakcik Ini

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita sudah tidak asing lagi dengan Tiktok. Aplikasi yang memberikan ruang kepada penggunanya untuk memuat naik video kreatif. Memang banyak video yang menjadi viral dari Tiktok ni.


Kalau nak buat video tu, cuba cari tempat yang elok dan line clear. Jangan jadi macam geng gadis-gadis kat bawah ni. Line tak clear tapi nak buat juga, terus dapat surprise, memang gelak guling-guling netizen dibuatnya. Cuba korang tengok video oleh @nvrshvsams kat bawah ni

https://twitter.com/nvrshvsams/status/1212671726011596800?s=21

 

Tiba-tiba muncul

Aduh admin tengok video ni pun memang tergelak habis weh. Lepas tu tahu malu sampai blah tinggalkan phone macam tu je.

Haha tu lah admin pun ingat pakcik tu nak sambung. Dah siap kepak tangan dah tu. Tapi kalau sambung memang epic lah.

Serius weh. Terus gelak bila pakcik tu interframe. Mula-mula tengok video rasa macam, apa dia video Tiktok ni, bila pakcik tu masuk, terus tergelak weh.

Admin tak tipu, memang semua gelak sampai sakit perut. Terhibur weh tengok video ni. Boleh jadi video of the year untuk tahun 2020 ni.

 

Baca: “Tak naik nafsu tapi seram” – Suka Buat Video Tiktok, Netizen Panggil ‘Jilboobs’ Sebab Suka Tayang Buah Dada

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.