in

“Tetap handsome!” – Wow! KJ VS Syed Saddiq, Netizen Mula Bayangkan Penampilan Bekas Menteri Belia & Sukan Lepas Hilang Jawatan

Encem Saddiq

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bagi mereka yang mengikuti perkembangan Khairy Jamaluddin atau femes dengan panggilan Abah KJ, korang mesti tahu kan Abah KJ kita ni semenjak tak memegang jawatan menteri penampilannya kian berubah.



Khairy dilihat menyimpan rambut dan jambang yang lebih lebat, walau bagaimanapun dia tetap mengekalkan gaya macho dan kekacakannya itu. Amboi patutlah gadis kat luar sana tersenyum bila sebut nama KJ ni kan!  

87898299 1278237342369692 6586225120262488064 N

88124928 1278237372369689 4399260968941518848 O

 

Penampilan Syed Saddiq pun berubah ke lepas jawatan menteri? 

Oleh sebab itu, rata-rata netizen sekarang mula membayangkan penampilan Syed Saddiq pulak selepas tidak lagi menjadi Menteri Belia dan Sukan. Saddiq nanti akan berubah gaya macam KJ jugak ke?

Haa lihatlah imaginasi netizen ramai tentang penampilan bekas menteri ni seperti gambar-gambar kat bawah. Amboi min tengok gaya Saddiq dah macam pelakon dalam drama Netflix Messiah tu je. Kemain! 

88102136 1278237402369686 7001986995421446144 N

88007967 1278237442369682 4672572681701294080 N

88207418 1278237505703009 7678823341045579776 N

 

“KJ dah macam Sivaji. Yang Saddiq macam Lord of the Ring” 

Rata-rata netizen nampaknya kagum dengan penampilan kedua-dua bekas menteri ni walaupun salah satunya cuma bayangan je. Handsome jugakkan lah kan?

Malaysia

Antara Saddiq dan KJ, mana satu pilihan korang? 

Baca: “Terbaik!” – Kekal Berintegriti, Pilihan Syed Saddiq Dapat Pujian Netizen

Syed

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.