in

“Terbaik!” – Kekal Berintegriti, Pilihan Syed Saddiq Dapat Pujian Netizen

3Ss

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kemelut politik di Malaysia masih belum selesai. Semakin hari, semakin banyak plot twist yang timbul sebelum kita dapat Perdana Menteri yang baru.Selaku orang muda yang inginkan ketelusan dalam setiap perkara, YB Syed Saddiq mengutarakan pandangan peribadi beliau untuk kekal mengikut prinsip dan berintegriti dalam berpolitik. Ikuti video beliau di bawah ini

 

Tahniah YB!

Kita tolak kecendurangan politik ketepi sebentar. Rata-rata netizen memberikan pujian dengan aspirasi beliau dan berharap supaya negara kita sentiasa berada dalam keadaan selamat.

Screen Shot 2020 02 29 At 2.13.52 PmAdmin sebagai orang muda sokong dengan statement tu. Bukan sokongan kepartisan, tapi sokong dengan statement tu je.

Screen Shot 2020 02 29 At 2.15.14 PmHarap-harap apa yang Syed Saddiq sampaikan tu boleh jadi ikutan generasi masa hadapan untuk berkerja dengan penuh integriti. Tak kisah lah dalam apa jua bidang sekalipun.

Screen Shot 2020 02 29 At 2.15.45 PmKalau kita percaya pada diri sendiri dan berpegang dengan prinsip, semua orang respect kita. Tak kisah apa ideologi dan pemahanan politik kita. Syabas Syed Saddiq, ada buktikan generasi muda berprinsip!

 

Baca: “Caci & kritik tu berbeza YB” – Pelatih KBS Dikata ‘Caci’ Menteri Belia & Sukan Terima Surat Tunjuk Sebab,  Tapi Ini Respon Syed Saddiq

Screen Shot 2020 02 29 At 2.31.26 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.