“Terbaik!” – Kekal Berintegriti, Pilihan Syed Saddiq Dapat Pujian Netizen

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Kemelut politik di Malaysia masih belum selesai. Semakin hari, semakin banyak plot twist yang timbul sebelum kita dapat Perdana Menteri yang baru.

Selaku orang muda yang inginkan ketelusan dalam setiap perkara, YB Syed Saddiq mengutarakan pandangan peribadi beliau untuk kekal mengikut prinsip dan berintegriti dalam berpolitik. Ikuti video beliau di bawah ini

 

Tahniah YB!

Kita tolak kecendurangan politik ketepi sebentar. Rata-rata netizen memberikan pujian dengan aspirasi beliau dan berharap supaya negara kita sentiasa berada dalam keadaan selamat.

Admin sebagai orang muda sokong dengan statement tu. Bukan sokongan kepartisan, tapi sokong dengan statement tu je.

Harap-harap apa yang Syed Saddiq sampaikan tu boleh jadi ikutan generasi masa hadapan untuk berkerja dengan penuh integriti. Tak kisah lah dalam apa jua bidang sekalipun.

Kalau kita percaya pada diri sendiri dan berpegang dengan prinsip, semua orang respect kita. Tak kisah apa ideologi dan pemahanan politik kita. Syabas Syed Saddiq, ada buktikan generasi muda berprinsip!

 

Baca: “Caci & kritik tu berbeza YB” – Pelatih KBS Dikata ‘Caci’ Menteri Belia & Sukan Terima Surat Tunjuk Sebab,  Tapi Ini Respon Syed Saddiq

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.