in ,

“Telan kaset” – Tokti Belanja Netizen Dengan ‘Konsert Mini’ di Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Semenjak kerajaan umumkan Perintah Kawalan Pergerakan, kita dapat tengok ramai artis buat live kehidupan mereka dan tak kurang juga yang belanja peminat menerusi alam maya.


Dato’ Seri Siti Nurhaliza, nama yang tidak asing lagi dalam industri seni tanah air pun tidak ketinggalan belanja para peminat beberapa lagu di IG Live beliau. Korang boleh tengok sebahagian video live tu yang dikongsi oleh @IniAlannn kat bawah ni.

 

Suara tetap maintain!

Perghh memang terbaik lah Tokti. Suara maintain je, sama je macam dalam kaset. Nyanyi lepak-lepak kat rumah pun suara sedap. Respek lah!

Admin pun adore gak. Tokti antara artis dan selebriti Malaysia yang kurang kontroversi dari mula masuk bidang seni sampailah sekarang. Penyanyi nombor satu negara lah katakan.

Tokti ni saura original. Tak main lah autotune semua tu. AJL pun dah menang banyak kali. Legend ni.

Admin perasan gak Faizal Tahir punya comment. Saja mengusik rakan duet dia lah tu.

Admin harap lepas ni ada lagi artis yang baut IG Live. Boleh lah layan bosan-bosan kurantin kat rumah ni.

 

Baca: “Buat mcm ni lah!” – Netizen Gesa Artis Malaysia Ikut Jejak Langkah Artis Indonesia Kumpul Dana Tabung Covid-19

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.