in

“Takut gersang seumur hidup” – Wanita Nasihat Bakal Isteri Untuk ‘Intai’ Anu Lelaki Sebelum Akad Kalau Tak Nak Menyesal

Selalunya nasihat yang kita dengar untuk cari bakal suami atau isteri yang baik budi pekerti dan boleh bertanggungjawab. Tapi, wanita ni ada pula nasihat lain untuk bakal isteri…

Menurut seorang pengguna Twitter, dia menasihatkan agar kaum wanita intai dulu penis bakal suami sebelum akad nikah kalau tak nak nafkah batin ke laut. Uish lain macam nasihat dia.

“Lagi parah dapat yang macam porn lelaki Jepun, baik kahwin dengan dildo je la sis”

Wanita ini menambah, kalau anu bakal suami macam saiz video porno lelaki Jepun, baik kahwin dengan dildo je.

Dia memanggil sesi mengintai kemaluan bakal suami ni sebagai “dick ta’aruf” basically sesi berkenalan dengan kemaluan lelaki lah.

Alasannya, tak kan lelaki je kena tengok wajah bakal isteri? So, bagi dia perempuan kenalah juga buat research sendiri sebab tak nak nanti kecewa.

“Kalau tak puas hati boleh je minta cerai atau fasakh”

Ekoran dari nasihat wanita ini, beberapa netizen meluahkan rasa tak setuju dengan teorinya ini.

“Asyik diorang je yang komplain pasal perempuan”

Pun begitu, ramai juga netizen yang setuju dengan statement wanita ini memandangkan statistik penceraian tunjukkan ramai wanita bercerai sebab tak puas di ranjang.

Sebenarnya benda-benda macam ni kena discuss, banyak je cara untuk puas walaupun saiz tak seberapa. Paling penting komunikasi.

 

Baca: “Apa jenis manusia ni?” – Budak 11 Tahun Hidap Sifilis Lepas Kakak Ipar Paksa Ambil Dadah & Jadi Pelacur