in

“Sedapnya suara legend” – Nyanyian Bersahaja Dato’ Hattan & Dato’ M. Nasir Terima Pujian Netizen

2Mnasir

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Peminat industri hiburan tanah air sudah pastinya tidak asing dengan dua nama hebat, Dato’ Hattan dan Dato’ M. Nasir. Kedua nama dia boleh dikatakan legend yang masih mewarnai industri muzik tempatan.



Pastinya ramai yang merindui suara live dari dua lagenda ni. Mungkin rindu itu boleh diubati dengan satu video yang viral di Twitter beberapa hari lepas ni. Dalam video tu, Dato’ Hattan dan Dato’ M. Nasir menyanyikan lagu ‘Kepadamu Kekasih’ dengan bersahaja. Korang boleh tengok dan dengar sendiri nyanyian merdu mereka dalam video @rayhanburhan kat bawah ni.

 

Sedapnya suara legend

Fuhh.. memang meremang terus dengar dua legend ni menyanyi live. Suara maintain sama je dari dulu sampai sekarang. Siap ada improvasi tu yang mahal tu. Dengar banyak kali pun tak bosan.

Screenshot 2021 02 06 At 1.40.19 PmBetul, nyanyi sambil lepak-lepak pun sedap. Memang ada bakat semulajadi lah legend-legend ni. Lirik pun sedap, cara nyanyian jangan cakap lah. Memang terbaik!

Screenshot 2021 02 06 At 1.40.39 PmSuara emas ni kita kena jaga. Generasi dorang ni hapir semua dah boleh dikategorikan sebagai legend. 

Screenshot 2021 02 06 At 1.41.00 PmKann.. itu yang admin cakap tadi. Nyanyi sambil lepak pun sedap. Tak perlu nak teran-teran untuk tunjuk vokal. Relaks-relaks pun sedap

Screenshot 2021 02 06 At 1.41.08 PmKalau tak PKP ni mesti ramai yang nak pegi tengok konsert legend-legend ni. Bukan senang nak tengok dorang nyanyi live. 

 

Baca: “Orang tanya sepatah,  dia jawab sepatah” – Netizen Puji Karakter Bersahaja Sifu M. Nasir Dalam Temuramah Rancangan Hiburan

Screenshot 2021 02 06 At 1.50.30 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.