in

Peminat Tegar Excited Akhirnya Dapat Jumpa Cik B

Cikk

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dato’ Seri Vida ni memang tak payah cerita dah dia punya populariti. Satu pelosok Malaysia tahu tentang usahawan kosmetik yang berjaya ni. Memang tiap-tiap minggu ada je cerita pasal dia.Tapi lain pulak cerita dia dengan Cik B. Siapa sangka anak kepada Dato’ Vida ni pun sebenarnya ada peminat yang ramai. Yeke??!

Cik1
! Sumber: mStar

Kalau korang tak percaya, Dato’ Vida ada upload video lawatan dia ke sebuah sekolah di Instagram. Tengok je lah berapa ramai yang seronok bila Dato’ Vida dan Cik B datang melawat Sekolah Kebangsaan Agama Syeikh Malik. Mula-mula datang melawat je tapi tiba-tiba jadi macam mini fan-meeting pulak.

Kedatangan dorang ni memang disambut meriah oleh warga sekolah. Cik B ni memang selalu korang nampak dalam Instagram Dato’ Vida je kan? Tapi tak sangka dalam diam-diam pun, Cik B sebenarnya ada ramai peminat!

Ternyata ramai netizen pun jealous dengan pelajar sekolah tersebut sebab dorang rata-rata mengajak Cik B datang kat tempat dorang jugak. Dahsyat ni!

Cik 1
sumber: twitter

Kalau macam ni punya hebat la sambutan untuk Cik B dan Dato’ Vida, dorang sepatutnya boleh buat tour seluruh Malaysia untuk peminat fanatik dorang. Mesti ramai gila yang datang!

Korang pun mesti teringin nak jumpa Dato’ Vida dan Cik B kan?

Baca: Datuk Vida Menipu, Perguna Sekolah Agama

Cikk

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.