in

“Ni mesti kaki anime ni” – Lelaki Ini Letak Nama Anak Ikut Watak Siri Anime Jepun

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kehadiran seorang anak dalam hidup pasangan yang baru berkahwin semestinya memberikan lebih kebahagiaan. Anak yang baik bermula dengan nama rasmi yang baik.


Cakap pasal nama anak ni, admin nak share satu tweet yang viral di media sosial. Seorang bapa baru, @mdkhir dalam satu tweetnya telah memuat naik sijil kelahiran anaknya dan diberi nama dengan satu watak siri anime Jepun, Sasuke. Korang tengok lah surat beranak tu kat bawah ni.

 

Ni mesti kaki anime

Walaupun admin bukan kaki anime, tapi admin tahu lah jugak Sasuke ni dari anime yang mana. Alaa cerita Naruto kan.

Kalau pirate king tu tak silap admin dari anime One Piece kan? Luffy nama watak dia.

Dulu pernah viral kampung Naruto kat Indonesia. Tak sangka ada yang terlepas masuk Malaysia gak.

Yang ni admin setuju. Nama panjang-panjang ni nanti nak jawab exam habis buang masa untuk tulis nama je.

Apa-apa pun admin harap ni satu gurauan lah. Kesian nanti bila dah masuk sekolah nanti kena bahan pulak.

 

Baca: Menyeramkan! Sisi Gelap Industri Anime Yang Tidak Diceritakan Kepada Umum

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.