in

“Nasib baik ada brader tu” – Kelakar! Pemandu Ini Tertinggal Seguni Bawang Atas Bumbung Kereta

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita mesti pernah mengalami momen-momen yang memalukan kan? Ada yang sampai tak tahu nak sorok muka kat mana.


Haa.. ni admin nak share dengan korang pasal momen memalukan seorang pemandu kereta ni. Dia buat apa sampai malu? Dia tertinggal bawang atas kereta, seguni bawang. Nasib baik lah ada seorang lelaki datang tolong masukkan balik ke dalam kereta time kebetulan dekat traffic light. Kalau tak mahu bersepah bawah tu atas jalan. Korang tengok lah video @anthraxxxx kat bawah ni kejadian bawang seguni atas kereta tu.

 

Macam-macam cerita tinggal barang atas kereta

Dengan adanya video tertinggal bawang atas kereta ni, netizen pun kongsi gak pengalaman masing-masing tertinggal barang atas kereta. Admin jujur setakat ni tak pernah lagi tinggal barang atas kereta. Esok lusa, bulan depan ke tak tahu lah. Kita tengok macam mana.

Jemur kasut atas kereta tu benda biasa kita buat zaman sekolah dulu. Tapi kalau esok paginya time nak pergi sekolah baru teringat pasal kasut, memang pakai selipar lah pegi sekolah.

Itulah, lain kali check dulu sebelum masuk kereta. Dah masuk kereta tengok pulak kot-kot ada apa-apa yang tertinggal. Tapi admin pelik dengan cerita ni, pandai pulak mamat Arab tu cakap melayu.

Kucing ni pun satu, macam tak ada tempat lain je nak lepak tidur. Fuhh.. nasib baik selamat. Kalau tak memang dah arwah lah kucing tu.

 

Baca: “Itulah sibuk sgt” – Kesian Tapi Comel! Kucing Menangis Sebab Duduk Dekat Bawang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.