in

“Nanti lah buat” – Kelakar! Ini Reaksi Pelanggan Bila Pekerja Betulkan Meja Ketika Dia Tengah Makan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita semua mesti pernah pergi makan dekat restoran mamak kan? Selain dari tempat makan, restoran mamak pun menjadi pilihan port melepak hampir semua antara kita. Iyelah servis pantas, nak makan apa pun ada!


Cakap pasal restoran mamak ni, admin nak kongsi satu video dari Twitter dimana seorang pelanggan sedang makan di restoran mamak dan pekerja restoran itu pun sibuk nak repair meja yang dia tengah guna untuk makan. Korang tengok sendiri video @Syednur_ kat bawah ni.

 

Orang tengah makan tu

Admin pun tak berapa pasti kejadian ni berlaku kat restoran mamak mana. Kalau admin tu dah geram dah dengan pekerja restoran tu, boleh slumber je repair meja time orang tengah makan. Kalau meja tu kosong takpe lah juga, ni orang tengah sedap makan tu. Terus hilang selera weh, kacau mood betul!

Entah mana lah common sense pekerja restoran tu. Boleh buat tak tahu pulak tu. Nasib baik brader tu tenang je. 

Aduh manalah manager kedai tu kan. Takkan lah manager pun biar je pekerja dia buat kerja time orang tengah makan. Nasib baik tak tercekik je brader tu.

Confirm tak tenang makan weh. Terganggu nak menyuap, pastu bergoyang meja. Nak makan pun susah. 

Harap time admin pegi makan kat mamak, takde lah yang beriya nak repair itu ini. Tunggu lah nanti-nanti bila orang dah habis makan. 

 

Baca: “Sampai macam ni jaga customer” – [VIDEO] Mamak Effort Payungkan Pelanggan Dari Kereta Guna Payung Kedai Waktu Hujan Lebat

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.