“Member dah menggigil kena dengan Pretty Zientaq!” – Netizen Tergelak Tengok Pelancong Malaysia Diusik Mak Nyah India

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kesian, nasib lah ada member yang dah tahu selok belok kat sana, tengah syok nak menikmati percutian kat New Delhi, India, tak pasal-pasal mood vacation kawan Fakhrul Aizat ni spoil kejap lepas kena kacau dengan mak nyah kat sana masa tuk tuk tengah stop dekat traffic light.

 

Pagi-pagi member dah menggigil kena gesel dengan Pretty Zientaq!”

Kena usik sampai menggigil, meremang satu badan katanya. Jadi dia pun bawa lah member tu jalan-jalan ke sungai buat turunkan balik bulu roma dia tu.

Lepas video ni dah raih hampir 19,000 jumlah retweet sejak dimuat naik semalam, ada juga netizen yang kongsikan pengalaman yang sama kena kacau dengan Preity Zienta tiruan ni.

Ramai netizen terbahak tengok reaksi pelancong tu dan ramai juga yang dapat rasa geli geleman tengok gaya nyah-nyah ni cari pelanggan pagi-pagi buta.

 

Menggelupur member macam kena minyak panas – Netizen

Yang admin geli hati bukan part yang pujuk tu, tapi lagi sorang yang sempat raba masa tuk tuk tu tengah jalan. Kemain kau nyah!

 

Baca : “Semalam kau tidur dengan aku…” – Lelaki Kena Belasah Dengan Pondan Sebab Kantoi Curang Dengan Pondan Lain

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.