in

“Mcm best je” – Trailer Drama Mengenai ‘Ajaran Sesat’ Raih Perhatian Netizen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Semua orang mensti ada tanggapan pasal drama Melayu yang sering ditayangkan di kaca televisyen. Ada yang kata drama tak realistik dengan kehidupan semasa dan ada juga yang kecewa dan terus taknak tengok drama Melayu dah.


Lain pulak dengan drama Melayu yang akan ditayangkan tak lama lagi ni. Berkisarkan tentang ‘ajaran sesat’, drama Jalan Sesat ke Syurga bakal menemui penonton awal bulan Ogos ni. Korang boleh tengok trailer drama tersebut yang dipetik dari akaun Twitter @PaanYNWA kat bawah ni.

 

Nampak lain dari lain

Wow kalau tengok trailer drama ni, memang nampak lain dari yang lain. Lain dari tipikal drama melayu. Admin rasa macam nak tengok lah!

Betul, admin setuju kalau dia set mood drama ni macam dark sikit. Baru ada feel macam dunia sebenar yang gelap tanpa ajaran yang betul, gittew.

Ini yang admin cakap tipikal drama Melayu tu. Kena tambah sikit projek juta-juta memang kena sangat lah. Tapi drama ni berdasarkan trailer dah nampak lain. Kita tengok lah nanti macam mana.

Kann.. macam best kan. Tak sabar nak tengok. Tunggu lah esok macam mana nanti. Kalau best, kita sambung tengok. Kalau tak kita tengok review orang je lah.

 

Baca: “Ni dah hbis idea kowt” – Netizen Terhibur Tengok Tajuk Drama Panjang & Merapu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.