in

“Manusia ni makin pelik?” -Aneh! Doktor Jumpa ‘Cable Phone’ Dalam Pundi Kencing Lelaki

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kebiasaannya kita selalu dengar, orang yang dimasukkan hospital kebanyakan dijangkiti disease serius seperti ‘kencing manis’ tak pun masalah lain yang bahaya.


Tetapi aneh bagi seorang lelaki ini, sekumpulan doktor di Hospital Guwahati, utara India telah menjumpai cable phone di dalam pundi kencingnya.

Menerusi Metro.co.uk, pesakit berusia 30 tahun itu pada mulanya mengadu sakit perut. Apabila membuat imbasan x-ray doktor telah menemui wayar di bahagian pundi kencing lelaki tersebut.

Apa yang paling menakutkan, selepas membuat pembedahan, wayar itu dikatakan berukuran kira-kira 61 sentimeter. Allahu, tak sakit ke?

Difahamkan, pembedahan itu telah melibatkan 5 orang doktor dan ianya mengambil masa selama 45 minit.

Perkara ini menjadi persoalan pada pada doktor, bagaimana wayar tersebut boleh berada di situ?

Pada mulanya pesakit tersebut cuma mengatakan dia termakan wayar itu.

Bila diminta untuk berterus terang, lelaki itu mengatakan dia telah memasukkannya ke dalam pundi kencing untuk memuaskan nafsu.

Memang rasa ngilu weyh, takkan lah di tak rasa apa-apa….

 

Baca: 4 Beranak Terperuk Kat Rumah Hidu Gas LPG Sebab Cuba Nak Bunuh Diri Lepas Malu ‘Kantoi’ Buat Scam

Sumber: Metro.co.uk
Sumber: Metro.co.uk
Sumber: Metro.co.uk
Sumber: Metro.co.uk

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.