in

“Macam Pergi Seminar” – [VIDEO] Janji Dapat Lepas Gian, Ini Cara Rakyat Belanda Berparti Di Club

F.club

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sejak Covid menyerang dunia, semua diperintahkan untuk berkurung atau stay at home untuk berbulan lamanya. Dah confirm-confirm bosan kan asyik terperuk dalam rumah je..



Tetapi sejak kebelakangan ini, kes Covid menunjukkan penurunan di beberapa buah negara, dan kebanyakkan nya telah melonggarkan syarat syarat dan membenarkan sebilangan premis untuk beroperasi semula.

Di Kota Nijmegan Belanda, sebuah kelab malam dibenarkan kembali dibuka sejak sabtu lepas. Tetapi dengan syarat, masih lagi mengekalkan jarak 1 meter dengan menyediakan kerusi untuk mereka duduk.

Korang tengok apa yang kelab malam tu lakukan…Dah macam pergi seminar pulak tengok mereka macam ni..

 

Lihatlah cara mereka berhibur, tetap behave dan nampak lah mereka cuma mahu menikmati muzik yang dimainkan sambil melepaskan stress duduk rumah masing masing..

Pada awalnya, mereka mahu membiarkan pelanggan menari sambil berdiri cuma masih mengekalkan jarak, tetapi kerajaan Belanda menetapkan syarat untuk menyediakan kerusi kepada pelanggan.

Menurut Insider , mereka turut mengubah waktu beroperasi dari lewat malam kepada siang hari.

 

Capture 2

Capture2Capture3

Mungkin ini adalah cara yang terbaik untuk menghilangkan stress bagi mereka, dapat berhibur sambil mengekalkan jarak antara satu sama lain.

Tak salahkan?

Baca: “Dorang nak release stress lah tu”-  19 Anggota Polis Ditangkap Dalam Serbuan Kelab Malam, 8 Positif Dadah?

Baca 9

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.