in

“Macam mana dia boleh masuk?”- Pesawat Popular ‘Kecoh’ Lepas Seorang ‘Peminta Sedekah’ Ganggu Penumpang

Featured 28

Macam mana perasaan korang bila tiba-tiba nampak individu yang mencurigakan dalam pesawat yang korang naik? Lagi-lagi pula bila pesawat tu berada beribu-ribu kaki di udara.

Mesti cuak kan?

Inilah yang dirasai penumpang-penumpang dalam satu pesawat popular baru-baru ini seperti yang di muat naik dalam entri facebook India tour guide.

 

Mcm mana bleh sesat masuk dlm plane ni?

You can find beggars easily on train or bus but have you ever seen a beggar in airplane.

Posted by India tour guide on Sunday, September 15, 2019

 

Dalam video tersebut menunjukkan yang cabin crew kelihatan sedang bercakap dengan seorang lelaki yang seperti dakwaan netizen sebagai ‘peminta sedekah’.

Namun jika benar lelaki itu merupakan peminta sedekah, ramai yang pelik macam mana dia boleh masuk pesawat tersebut yang sememangnya perlu melalui pemeriksaan yang ketat.

Admin pun tak tahu macam mana dia boleh lepas masuk. dimanakah lokasi kejadian dan apa yang berlaku kemudiannnya…tapi katanya berlaku dalam pesawat Qatar Airways, wallahualam.

 

“He should buy first class ticket from singapore airline, they are a lot of wealthy passenger there”

5 4
Sumber: facebook

 

Tapi apa-apa pun admin harap yang tak ada perkara buruk yang berlaku lah, inshaallah!

Baca : Terkini MH17 : 4 Individu Termasuk Bekas Menteri Pertahanan  Pegawai Risikan Rusia Didakwa Dalang Tragedi Tembak Jatuh Pesawat MAS.

6 3