Line Hampeh! Pengguna Fed Up Dengar Alasan Telco Ini!

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Dalam dunia yang serba canggih ni, hampir kesemua orang ada handphone dan apalah gunanya handphone kalau tak ada internet dan connection line yang kuat kan?

Walaupun benda ni nampak simple, tapi kalau asyik takde line dan connection internet tak strong, korang mau jugak hangin satu badan! Baru-baru ni ramai pengguna Twitter luahkan rasa tak puas hati dorang kat satu telco ni gara-gara line internet yang slow

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Tweet pengguna Twitter ni dah pun dapat perhatian telco tersebut yang reply tweet tu dan beritahu yang dorang sekarang sedang dalam proses penaiktarafan.

Sumber: Twitter

TETAPI! Jawapan yang diberikan telco ni lagi buat netizen makin sakit hati dan makin ramai pulak yang complain tentang masalah yang dihadapi bila gunakan telco ni.

 

Perluasan dan penaiktarafan ni jawapan copy paste?

Sumber: Twitter

 

Tak dapat nak main Mobile Legend, line asyik mampos! 

Sumber: Twitter

 

Kau ingat senang ke nak bagi line stabil?

Selain daripada mendapat kata-kata kutukan daripada netizen, masih ada jugak yang kesian dengan telco ni. Ada yang claim pengguna tak hargai kerja technician yang berhempas pulas buatkan perubahan rangkaian tu.

Sumber: Twitter

 

Tak mahu dengar alasan, kami bayar ok!

Tweet netizen tadi tak berakhir di situ saja. Pusinglah macam mana pun, masih ramai yang tak puas hati dan demand servis setanding dengan harga. Katanya, masalah telco bukan masalah pelanggan. Phew!

Sumber: Twitter

Apa-apapun kami harapkan telco ni segeralah selesaikan masalah connection dorang supaya menepati hati pelanggan. Kang pelanggan lari pulakkk!

Baca: Hilang Sampai RM3,000! Ramai Kecoh Duit Dalam BSN Lesap!

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!