“Lelaki tak kisah dekat mana-mana pun” – JB Catat Angka Tertinggi Kes Buat ‘Projek’ Dalam Kereta

Dengan lambakan aplikasi online dating sekarang, semakin galak pasangan-pasangan muda melakukan one night stand. Jadi, aplikasi JustDating mengambil kesempatan untuk melakukan kaji selidik terhadap habit seksual rakyat Malaysia dan mereka menemui beberapa keputusan yang mengejutkan.

Menurut kenyataan akhbar yang diberikan kepada WORLD OF BUZZ, kaji selidik ini dijalankan melalui aplikasi mereka dan mereka menemui purata umur rakyat Malaysia melakukan one night stand adalah 21 tahun.

Kalau korang nak tahu, antara soalan yang diberikan oleh JustDating tentang one night stand ini adalah lokasi pertama kali mereka melakukannya dan 37% dari mereka mendedahkan dorang selalu ‘buat projek’ dalam keretaAmboi, suka tempat sempit-sempit eh?

Gambar Hiasan

Berdasarkan kaji selidik ini, mereka menemui yang orang Johor Bahru mula melakukan one night stand pada usia 19 ke 20 tahun, menjadikan mereka adalah yang termuda berbanding negeri lain di Malaysia.

Bukan itu saja, Johor Bahru juga merupakan negeri tertinggi selalu buat projek dalam kereta dengan peratusan sebanyak 41% diikuti dengan Lembah Klang 36% dan Pulau Pinang 21%.

Menariknya, kebanyakan dari mereka temui pasangan di aplikasi online dating, melalui kawan-kawan atau dengan bekas kekasih. WOW!

Bila mereka tanya sama ada lelaki atau wanita yang lebih open minded untuk sembang tentang sex di aplikasi online, keputusan menunjukkan lebih 62% lelaki akan buat lawak ‘kotor’ sementara 32% wanita suka sexting dan antara salah satu soalan yang mereka sering tanya adalah, “Berapa kali pernah buat one night stand?”

Dikatakan, wanita tanya soalan seperti itu kerana mereka curious manakala lelaki menggunakan soalan itu untuk test sama ada wanita tersebut open atau tak nak buat one night stand. Kajian lanjut juga menemui, 71% dari responden yang tak pernah buat one night stand berniat nak mencubanya.

Sementara itu, 64% responden wanita berkata mereka lebih berminat untuk hookup dengan lelaki yang lebih tuaNak sugar daddy lettew! 

Bila ditanya tentang lokasi one night stand yang mereka suka, 81% wanita mengatakan mereka lebih suka untuk buat dalam bilik manakala bagi lelaki, mereka tak kisah buat dekat mana-mana janji ‘sedap’Errr

Nasihat admin, jangalah galak sangat ber-one night stand ni. Tak takut kena sifilis ke? 

 

Baca: “Siap sedia bala menimpa” – Pasangan Remaja Kantoi Ditangkap Sedang ‘Projek’ Atas Bumbung Masjid

 

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson