Lelaki Cuba Kepit Suara Lepas Kantoi Intai & Rakam Perempuan Buang Air Dalam Toilet Stesen Petrol

Cubaan lelaki nak kepit suara ala wanita lepas kantoi dengan orang awam sebab mengintip dan merakam perempuan buang air gagal selepas perbuatan mencurigakan itu dapat dihidu oleh pengguna tandas awam tersebut.

Kejadian ini berlaku di sebuah stesen minyak di Terengganu dan difahamkan dia dah banyak dapat ‘hasil’. Scary weh!

 

Cuba kepit suara nak cover line

Perbuatan itu dapat dihidu ketika ada seorang wanita ini mendengar satu bunyi mencurigakan dari tandas sebelah. Ketika wanita ini intai dari bawah lantai dia mendapati bahawa pengguna itu orang lelaki.

Posted by Syed Che Din on Tuesday, April 16, 2019

Lepas perkara itu dilaporkan kepada staff, mereka pun cuba terjah. Masa tengah ketuk pintu, lelaki tersebut cuba buat suara ala-ala perempuan sebab nak cover line. 

Posted by Syed Che Din on Tuesday, April 16, 2019

Dia enggan nak buka pintu sampailah digertak dan akhirnya dia keluar. Apa yang membimbangkan masa dia ditangkap tu, orang awam cuba geledah handphone ia. Bila tengok banyak sangat gambar perempuan yang dia dah intai!

“shell paka 9.10 pm hari ni 16hb lelaki intai ambik gambar perempuan yg masuk dlm tandas . dia record,cara percakapan org kelantan . sy intai di bawah nampak dia pegang camera sbb bunyi bising mcm ubah tong sanitary pad tu. sy keluar lalu panggil bf mintak panggil staff shell sendri utk buka. staff ketuk dia buat suara prmpuan bila intai mmg kaki lelaki di ugut kalau x buka dia buka . mmg comfirm laki. ada org awam yg lalu situ panggil dan ambil tindakan check dia pya fon . dia pya gelabah ketor tu bepeluh . laki tu cek penuh gmbr cina melayu yg dia amek gmbr intai dlm tandas. even dlm download folder dia download vdeo yg spesis dlm tandas jugak . sex maniac so watch out prmpuan luar sana. nasib tak di apa2 rogol ke apa.(mangsa tak dok facebook jdi saya wakil utk dia)”

Posting ini viral  di Facebook sejak ia dimuatnaik 2 hari lepas. Ia telah menimbulkan kebimbangan dalam dalam kalangan netizen terutamanya wanita. Jadi, mohon korang hati-hati terutamanya wanita.

Alahai, awak ni, sedangkan Bang Jat pun tak boleh kepit suara inikan lagi awak. Good try!

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?