in

“Kalau kentut satu rumah bau” – Lelaki Jumpa Petai Gergasi Sepanjang 1 Meter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Admin yakin kat sini mesti ada yang suka gila dengan petai. Mungkin ada preference cara nak makan petai, rebus ke, masak dengan sambal ke atau makan mentah gitu je. Apa pun cara korang makan petai, admin tak judge. Minat masing-masing kan.


Tapi korang pernah dengar atau tengok tak petai gergasi saiz XXXL? Haa.. kalau korang tak pernah tengok, korang boleh tengok tweet @kayy_azman kat bawah ni. Ini real punya, bukan edit.

 

Besar gila!

Serius admin terkejut bila baca tweet dan tengok gambar ni. Biasa tengok petai paling besar dan panjang pun lebih kurang lengan je. Ini panjang lebih kurang satu meter tu memang rare habislah. Admin curious nak tahu bau dia kuat mana dengan saiz macam tu. Yang kecik pun bau dia menusuk hidung, besar ni macam manalah bau dia kan?

Kalau musim buah haritu memang pening weh sendawa bau durian. Ni kena bau petai time pakai mask memang takleh imagine bau dia macam mana.

Admin tak tolak kemungkinan bau dia kuat lepas buang air kat tandas. Entah berapa botol perfume nak kena guna untuk hilangkan bau dia nanti.

Aduhai kesian aircond tersedak sebab bau petai ni. Silap-silap on the way nak balik rumah pun aircond dah tersedak sebab tengok petai besar sangat. 

Kalau korang pernah tengok petai saiz macam ni, roger admin ye, nak try gak sebijik dua.

 

Baca: “Tak boleh imagine rasa dia” – Terkenal Kerana Baunya, Petai Kini Dijadikan Sebagai Aiskrim

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.