in

“Guys, Kakak Kajol reply ai” -Sharifah Amani ‘Excited’ Ditegur Kajol Di Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebut sahaja nama Kajol, pasti ramai yang sudah bayangkan lakonannya dan wajah cantik yang sangat diminati orang ramai termasuklah rakyat Malaysia. Siapa je yang tak kenal dengan pelakon bollywood ni?


Baru-baru ini, viral seorang pelakon dari Malaysia iaitu Sharifah Amani memuat naik posting di Twitter yang menunjukkan dia ‘excited’ bila tweetnya ‘dibalas’ oleh pelakon bollywood tersebut.

Sharifah Amani tak sangka ‘soalannya’ kepada Kajol di twitter, dibalas sendiri oleh pelakon Bollywood terkenal ini.

Kalau min sendiri pun dah melompat rasanya.

Sharifah Amani juga dalam tweet balas menyatakan watak Anjali yang dilakonkan oleh Kajol adalah watak kegemarannya dan dia juga turut mengagumi watak Simran.

Sharifah Amani turut mencoretkan kegembiraannya dalam tweet tersebut kerana dapat bersembang dengan wanita hebat seperti Kajol. Kegembiraannya hingga dia mengeluarkan perkataan ‘I love you’. Happy sangat tu sis.

Susulan dari posting tersebut, rata-rata netizen turut teruja dengan perkongsian pelakon itu, dorang siap buat flashback guys!

 

Rahul juice rahul!

Wah, ini satu pencapaian

Kalau min, di tegur oleh kajul memang tak boleh tidur malam.

 

Baca: Ingat Lagi Tak Budak Kecil Ini Dalam Kuch Kuch Hota Hai? Lepas 20 Tahun Makin ‘Charming’!

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.