“Dia buh bantal ke dalam seluar?” – WOW! Sajat Buat Cover Menari Lagu Blackpink, Ramai Perempuan Tulen Puji!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kalau sebut je Sajat, almost semua benda dia buat berjaya tarik perhatian ramai netizen di Malaysia ni. Daripada isu jantina, isu menyanyi, ‘carut’ dan terbaru Sajat ada buat cover menari lagu Kpop!

Lagu tu asalnya dinyanyikan salah seorang penyanyi kumpulan Blackpink iaitu Jennie bertajuk Solo. Memang kiranya lagu Solo ni terkenal dalam kalangan peminat Kpop apatah lagi ditambah dengan kehebatan Jennie menari dalam music video tu.

K-Pop Jennie GIF

 

Viral di Twitter, netizen puji

Video yang Sajat kongsi dekat Instagram tunjuk dia bersama barisan penari profesional buat tarian yang sama macam Jennie dalam music video Solo.

Macam biasalah, bila video pasal Sajat ni memang most of the time akan viral ke Twitter. So, ramai netizen yang tonton tarian dari Sajat pujilah kepandaian dia menari.

Tonton video di bawah:

 

“Malu la lelaki pun reti menari. Aku yang perempuan ni pun macam kayu…”

Memang ramai perempuan yang jealous dan puji tarian Sajat. Lagipun sebelum ni dah banyak kali dia upload video menari dekat Instagram.

Sumber: Twitter

 

“Dia pakai pampers ke?”

Tapiiiii, ada juga yang tak dapat nak fokus dan mengaku terganggu dengan saiz pinggul Sajat. Yela, dia kan rajin buat squat hari-hari, sebab tu dapat saiz pinggul sebegitu. Macam Kim Kardashion you olls!

Sumber: Twitter

 

Korang tengok video tu, lit tak lit?

Baca: “Burung yang sedia ada memang tak ada dah, yang tinggal bulu burung je” – Sajat Kongsi Cerita ‘Burung’ Dah Tak ada?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!