“B*tina tak sedar diri!” – Gadis Bengang Dapat Tahu Ada Orang Lain ‘Flirt’ Dengan Boyfriend

Seorang gadis dedahkan dekat Twitter ada seorang perempuan tengah ‘flirt’ dengan boyfriend dia. Gadis ni siap menyamar jadi boyfriend dia sebab nak tengok sejauh mana perempuan tu nak try.

Ini aku yang reply konon konon macam boyfriend aku yang reply lah. SEJENIS B*TINA YANG TAK SEDAR DIRI. Spesis nak DUIT je ni. Kau sabar jap ada banyak lagi (screenshots) ni.”

Screenshots tu tunjuk yang perempuan tu mula tegur boyfriend dia bernama Huzairy. Dia tanya sama ada Huzairy masih ingatkan dia lagi dan mengenalkan dirinya sebagai secret admirer.

Bukan tu je, lepas dah try hard nak bagi Huzairy ni ingat siapa dia, perempuan siap minta nombor lagi dan ajak jumpa satu hari. Lagi memalukan, dia siap mengaku yang dia create IG tu khas untuk kacau Huzairy ni. Desperate keeeeee?

Ni insta untuk kacau you je.”

Sumber: Twitter

Gadis tu cakap at first dia ingat tu fake account tapi perempuan tu siap send gambar dia betul-betul, yelah sebab dia ingat dia tengah chat dengan Huzairy kan.

Sumber: Twitter

Perempuan tu siap ajak berskandal guys. Dia tak bagi Huzairy bawa girlfriend dia untuk jumpa berbuka puasa sekali. Not just that, dia mengaku dia suka tengok Huzairy dari jauh dan tanya kalau dia boleh jadi ‘secret girlfriend‘.

I suka tengok you dari jauh. Sebab you handsome. Kind, polite. So let me be your secret girlfriend?

Sumber: Twitter

Are you sure taknak berbuka sekali? Sebab jarang orang reject I.”

Sumber: Twitter

Kata girlfriend Huzairy ni, ada yang tak sempat dia screenshots sebab dah kena block tapi perempuan tu unblock balik dan minta dia delete thread dekat Twitter.

Gadis ni juga ada explain dekat orang yang salah faham dengan boyfriend dia. Katanya, boyfriend dia jenis bercakap dengan sopan, soft spoken la kiranya.

Huzairy please tell you girlfriend yang I betul minta maaf. I takkan kacau you guys dah.”

Sumber: Twitter

Macam macam zaman sekarang ni. Boyfriend orang korang nak, suami orang korang nak. Carilah lelaki lainnnnn…

Baca: “Stop making dumb people famous!” – Followers IG Minah Rempit Nismell Naik Mencanak Setiap Saat Gara-gara Berskandal Dengan Aliff Aziz

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!