in

“Bro layan bini aku boleh?” – Lelaki Ini Kongsi Perbualan WhatsApp Kena Ajak Buat Seks Dengan Isteri Orang

Setiap orang memang ada keinginan dan kemahuan tersendiri. Kadang-kadang tu, tahap keinginan seseorang tu boleh jadi sangat pelik dan tak masuk akal.

Baru-baru ni, seorang lelaki telah berkongsi hasil screenshot  di laman Twitter mengenai perbualan whatsApp dia dan individu yang tidak dikenalinya mengajak dia untuk melakukan hubungan seks bersama isterinya.

Menurut individu yang dikenali sebagai @Annazrulan, dia telah menerima ajakan untuk melakukan seks dengan isteri orang sejak 3 hari yang lalu.

Lelaki yang tidak dikenali itu menjelaskan bahawa dia bekerja di offshore dan jarang berada di rumah, jadi dia mahu seseorang untuk bersama dengan isterinya. Gila bukan?

Sumber: Twitter

Anaz juga mengatakan bahawa lelaki itu ada memberitahu bahawa adik lelakinya pernah bersama dengan isterinya. Aduhh boleh pula macam tu kan?

Sumber: Twitter

Tambah dia lagi, lelaki itu sanggup memberikan hadiah kepadanya jika Anaz sanggup melayan nafsu isterinya itu.

Namun Anaz bukannya mudah terpedaya dah dia berkata, dia melayan perbualan di whatsApp tersebut adalah kerana suka-suka sahaja. Tapi lelaki tu terus menggangunya sehingga ke hari ini.

Aduh makin pelik-pelik kan perangai orang sekarang ni kan? Sampai sanggup serahkan bini sendiri dekat orang lain. Sepatutnya suami kena lindungi isteri. Ishh.

 

Baca: “Pergi motel jela bong*k” – Pasangan Kena Tangkap Buat Seks, Naik Tren Pergi Next Station Sambung Balik…