in

“Auto buat bantal bucuk” – Rezeki Dapat Kasut Lee Zii Jia, Ramai Jeles Dengan Gadis Ni!

Lee Zii Jia Beri Kasut Pada Peminat

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kemenangan skuad lelaki negara dalam Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) selepas menumpaskan juara bertahan, Indonesia 3-0 semalam ternyata memberi kegembiraan yang bermakna kepada peminat badminton negara.Antara pemain badminton yang mencuri tumpuan sudah semestinya Lee Zii Jia yang mempunyai peminat yang ramai.

Kl00 20022022 Single Menang02 2187574 20220220215544 2187659 20220220223146

Namun salah seorang peminat Lee Zia Jia baru-baru ini boleh dikatakan sangat beruntunglah sebab dia katanya dapat kasut pemain tersebut ketika sedang bersorak kepada players yang baru keluar dari gelanggang. Lucky betul!

Menerusi tweet yang dikongsikan @nrshikinb ini, walaupun dia dapat sebelah kasut je, tapi kasut itu siap dah bertanda tangan Lee Zii Jia lagi tau! Fuh bukan biasa-biasa ni.

 

“Simpan dalam balang kaca, one day barang ni akan jadi puluhan ribu” 

Perkongsian gadis ini ternyata mendapat pelbagai komen daripada netizen yang mana rata-rata cemburu dengan ‘rezeki’ gadis tersebut.

Tak cukup dengan itu, siap ada yang suggest supaya si gadis simpan kasut tersebut dalam balang kaca sebab nilainya boleh jadi tinggi.

Iri Bilang

Selain dari gadis itu, dengarnya ada juga peminat lain yang mendapat baju serta racket dari Lee Zii Jia. Wahh memang dah plan nak bagi kat peminat eh! Anyway congrats skuad lelaki Malaysia. 

Baca: Lee Zii Jia Masih ‘Sporting’ Dan Ceria Seperti Selalu, Video Ini Buat Peminat Lega

Zii Jia

Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.