in

“Alah comel je” – Budak Ini Terperangkap Dalam Tandas, Tindakannya Buat Netizen Tergelak

2Tendang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang pernah tak terperangkap dalam toilet? Mesti korang cemas kan? Nak-nak lagi kalau sorang-sorang je dalam rumah, tak tahu nak minta tolong sapa. Memang ‘mereput’ lah dalam toilet tu



Kali ni kami nak share pasal seorang budak terperangkap dalam toilet. Admin rasa dia kena prank dengan bapak dia kot sebab nampak tenang je. Korang tengok sendiri video dekat bawah ni pastu bagitau admin budak tu betul-betul terperangkap atau kena prank.

“Tak boleh buka siol”

Itulah reaksi budak ni bila dah lama sangat mencuba untuk buka pintu toilet tu. Si bapak yang terkejut dengan apa yang anak dia sebut tu pun ulang balik benda yang sama. Hadoi kelakar lah dik oi!

Screen Shot 2019 09 28 At 4.33.25 PmTerkejut weh bapak dia. Admin pun terkejut bila dia cakap macam tu. Tapi credit harus diberikan kepada adik tadi tu sebab tak nangis dan maintain cekal tendang pintu sampai terbuka.

Screen Shot 2019 09 28 At 4.35.26 PmMemang macam tak logik sepak pintu, tapi admin rasa bapak dia saja nak main prank dengan dia tu. Kalau tak mesti dah panik kan. Ni relaks-relaks siap boleh rakam lagi.

Screen Shot 2019 09 28 At 4.35.57 PmMemang innocent betul adik tu punya reaction. Last-last yng kenal ‘siol’  tu paling tak boleh blah. Slumber je cakap macam tu. Admin harap adik dapat keluar dari toilet tu dengan selamat. 

 

Baca: Pasangan Stress Dapat Anak Angkat Dari ‘Neraka’, Ingat Berusia 6 Tahun, Rupanya Budak Remaja Berusia 21 Tahun

Crazy

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.