in

“Perempuan original lagi cantik” – Dulu Bercinta Dengan Sajat, Netizen ‘Happy’ Tengok Coach Yin Pilih Wanita Tulen

Gf Coach Yin

Namanya dikenali satu Malaysia ketika menjadi kekasih hati usahawan kosmetik Muhammad Sajjad atau lebih dikenali dengan nama komersial, Sajat.

Terbaru, lelaki yang dikenali dengan nama Coach Yin mendapat perhatian ramai di Instagram apabila netizen dikatakan berasa gembira dengan pilihannya sekarang.

Yin3

Hubungannya bersama Sajat dikatakan telah pun berakhir sejak Januari lepas dan jejaka berbadan sado ini sedang hangat diperkatakan selepas dia memuat naik satu video di Instagram menunjukkan dia memberikan hadiah kepada buah hati terbarunya.

Melalui video itu, dia dilihat menghadiahkan sebuah jam tangan berjenama kepada wanita bertudung hitam berserta dengan hashtag #fdoa #baik #baik memberikan bayangan seolah-olah si cantik itu adalah bakal suri hatinya.

Abe yin minat kat kakyeen ni. Sebab pandai jaga solat. Pandai masak. Pandai jaga budak.”

Yin1

Netizen yang dah tonton video pendek tersebut mengucapkan tahniah dan mendoakan agar pasangan itu akan mendirikan rumah tangga nanti. Masing-masing mengucapkan syukur apabila dia akhirnya memilih wanita sebenar dan turut memuji kecantikan kekasih hatinya itu.

Yin4

Yin6

Yin2

Kita doa yang baik-baik, insyaAllah… Moga dipermudahkan!

Baca: “Tuhan nak tunjuk sekejap je” – Sajat Kantoi Curang Dengan Coach Yin, Sekarang Ada BF Baru Dari Lebanon?

Bf Baru Sajat

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram