in

“Pacarannya sama aku, nikah sama kakak”- [VIDEO] Ex Boyfriend Wanita Ini Kahwini Kakak Sendiri

Fi Ex Bf

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa saja antara kita ni mahukan perhubungan yang dah terjalin, hancur dengan sia-sia. Semestinya kita akan ada niat untuk menjadikan hubungan itu sebagi satu ikatan yang sah, lebih-lebih lagi jika bersama orang yang kita dicintai.



Namun apa yang dilalui oleh seorang gadis ini, tak sama seperti diangankan apabila kekasihnya lebih memilih untuk bersama dengan ‘ahli keluarganya’ sendiri.

 

“Selamat buat Mantanku”

Sejak beberapa hari lalu, sebuah video perkahwinan oleh seorang gadis ini menjadi viral dan mendapat perhatian ramai. Pun begitu, ia bukanlah video kahwin yang menggembirakan untuk gadis tersebut.

Menerusi perkongsian oleh @Dwipipi ini menunjukkan suasana majlis perkahwinan kakak kandungnya sendiri.

Ex Bf 4

Namun apa yang menyedihkan, rupanya suami kepada kakaknya itu ialah bekas teman lelakinya sendiri.

Dalam video berkenaan juga, dia turut menyatakan seakan redha dengan apa yang berlaku dan mendoakan yang terbaik untuk pasangan tersebut.

“Selamat buat mantanku, sekarang jadi abang ipar,

“Pacarannya sama aku, nikahnya sama kakak kandungku. Semoga kalian menjadi keluarga yang sakinah, mawardah dan wa rahmah,”

@virgo_2596

♬ original sound – SiLendra_Cikicow

 

“Lebih pilih mengalah”

Gadis tersebut turut menjawab pertanyaan netizen yang menganggap bahawa dia mungkin tak serius dalam perhubungan tersebut.

Tapi dia dengan tenang menjawab, bahawa dia memilih untuk mengalah kerana kakaknya juga turut memendam perasaan kepada lelaki tersebut.

Disamping itu juga, dia turut memberitahu bahawa mereka sudah berpisah sejak 5 tahun yang lalu lagi.

Ef Bf 1 Edit Ex Bf 2

 

“Mungkin dia bukan jodohmu”

Di ruangan komen, perkongsian gadis tersebut nyata mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang melihat. Ada yang beranggapan dan memberi semangat bahawa jejaka itu mungkin jodoh terbaik untuknya.

Selain itu juga, ada yang seakan memahami perasaan gadis tersebut walaupun luarannya dia kelihatan gembira.

Reak Ex Bf 1 Edit Reak Ex Bf 2 Edit Reak Ex Bf 3 Edit Reak Ex Bf 4 Edit

Tak mengapalah, mungkin akan ada yang lebih baik untuk dia. Korang jangan nak broken sebab kena tinggal dengan kekasih pula.

 

Baca : “Kesiannya dia” – [VIDEO] 5 Tahun Kerja Keras Nak Halalkan Kekasih Tapi ‘Ending’ Buat Ramai Sedih

Foot Ex Bf

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.