in ,

“Lari tak cukup tanah weh”- [VIDEO] Kelakar Pencuri Helmet Pink Bertempiaran Lari Lepas Kantoi Mencuri, Macam Dikejar Hantu!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

“Lari tak cukup tanah weh”- [VIDEO] Kelakar Pencuri Helmet Pink Bertempiaran Lari Lepas Kantoi Mencuri, Macam Dikejar Hantu!

 
 
00:00 /
 
1X

Sekarang ni macam-macam teknik yang digunakan pencuri untuk melakukan kerja terkutuk mereka tu.


Tak kisah lah apa cara yang digunakan sekalipun asalkan tak kantoi dan mereka dapat ‘habuan’ yang lumayan.

Tapi Perkongsian video di facebook ni cukup ‘rare’ sebab pencuri ni cuba mencuri di kedai runcit namun kemudiannya bertempiaran lari sebab…

 

Korang tengok sendiri dalam video tersebut menunjukkan pekerja (mungkin owner kedai) di bahagian kaunter tertidur sebelum seorang individu yang memakai helmet berwarna pink, masuk ke dalam kedai dalam keadaan mencurigakan.

Individu tersebut kemudiannya cuba mencapai sesuatu di dalam laci, sebelum bertindak mengeluarkan laci tersebut yang terletak bersebelahan dengan pekerja yang tidur itu.

Sumber: facebook

Nak dijadikan cerita, laci tersebut terjatuh dan pekerja itu terjaga dan tanpa melengahkan masa pencuri tadi mencicit lari meninggalkan premis itu ( gaya lari macam perempuan).

Walaupun ramai mengecam tindakan pencuri itu namun, rata-rata kelakar dengan ‘tingkahlaku’ pencuri tersebut lepas je dia kantoi ‘buat kerja’.

Bagaimanapun lokasi kejadian tidak diketahui.

 

Haishhh! Baik pegi mintak maaf je dengan owner tu dik, mana tau dapat kerja jaga kedai ke. Rezeki halal tu.

Baca : Sakit perut aku gelak! [VIDEO] Terhibur Tengok Kakak Prank Adik Suruh Pergi Sekolah Waktu Malam

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.