in

‘Konfiden tu penting’ – [Video] Lelaki Tunjuk Kehebatan Keluar ‘Side Parking’ Ngam-ngam, Buat Netizen Terkedu

Gambar Hiasan 25

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sewaktu ambil ujian memandu, antara spot yang ramai gagal selain ujian bukit adalah sudah semestinya side parking. Buktinya? Yang dah mempunyai lesen bertahun-tahun pun belum tentu gemar atau mampu parkir kereta dengan cara begitu.



Namun baru-baru ini, seorang lelaki membuatkan orang ramai terkedu melihat skil ditunjukkannya dengan meletakkan kenderaan pelbagai guna (MPV) di ruangan yang agak ‘berbahaya’.

Sudahlah bawa MPV, pemandu berkenaan mampu memarkir dan memandu keluar kenderaan itu dengan baik. Itu kalau silap sikit tu.. minum air parit la kereta tu..

nak kena berguru ngan mamat ni…. hebat tahap cipan 🤣🤣🤣

Posted by Shahabuddin Shuhaimi on Isnin, 7 September 2020

Aksi berkenaan agak membimbangkan netizen dan sangat bahaya untuk dilakukan bagi yang kurang mahir. Walaupun begitu, netizen turut kagum dengan kehandalan driver tersebut yang berjaya mengeluarkan kereta tersebut tanpa insiden buruk berlaku.

Netizen turut menyatakan bahawa untuk memasukkan kenderaan itu adalah lebih senang berbanding mahu keluarkannya. Jika korang tertanya, bagaimana pemandu tersebut parkir kenderaan itu, ini aksi nya.

Skill parking keta tahap dewa part 2

Sebelum ni cara keluar parking ni video cara dia masuk parking pulak 😬

Posted by Goli-Goli.com on Isnin, 7 September 2020

 

‘Orang nak curi kereta pun pikir banyak kali’

1 9

2 6

3 5

Handal sangat ni bang, seram pulak tengok…

 

Baca: Geng Cyclist Buat Hal Lagi, Kali Ini Tinggalkan Kereta Di Kawasan Hospital Hingga Bas RapidKL Susah Nak Parkir

Capture 20

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.