in

“Kenapa kamu boleh main twitter, pakcik pula kena pergi surau?” – Milenial Kena Tarbiah Sinis Lepas Biadap Sound Pakcik

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Penggunaan media sosial tidak membataskan umur, boleh dikatakan memiliki akaun media sosial di zaman-zaman elektronik dan digital ini merupakan satu keperluan buat semua orang.


Jadi tak perlulah kita pandang remeh jika ada orang berumur cuba nak main media sosial, kalau tak gemar pun tak perlu lah sampai nak jadi biadap.

Konon bahan orang nak jadi savage, tapi dia tak tahu orang yang dah makan garam ni savage dia macam mana. Padan muka!

 

Kenapa kamu boleh main Twitter pakcik pula kena pergi surau?”

Ceritanya begini, pasal isu Cleopatra ‘kantoi’ Google Image dia punya private jet tu, ada sorang netizen troll kata dah nak masuk tahun 2020 masih tak pakai dark mode.

Lepas tu masuk lah sorang pakcik ni yang tak tahu macam mana nak pakai dark mode juga, masa millenial ni sound pakcik tu, ini respon ‘makan dalam’ yang dia bagi.

Ramai netizen yang salute gila dengan pakcik ni. Cara yang sempoi tapi memang deep. Tak perlu nak troll atau maki hamun.

 

Steady lah pakcik – Netizen

Tapi kan pakcik tu kata dia baru join twitter, tapi bila admin pergi ke profile dia mula joined pada tahun 2010. Hurm, betul ke pakcik ni, hehehehehe.

 

Baca : “Baru dapat kek” – Pakcik Ini Berjaya Dapatkan Kek Untuk Hari Jadi Isterinya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.