in

“Kan dah malu” – Polis Kena Tangkap Khalwat Dengan Bidan, Penduduk Bawa Keliling Kampung Separuh Bogel

Separuh Bogel

Viral di Facebook satu video menunjukkan seorang lelaki dibawa berarak oleh seluruh penduduk sebuah kampung baru-baru ini. Menurut Sosok, individu itu merupakan seorang pegawai polis di Desa Sanganom, daerah Nguling dekat Jawa Timur.

Pegawai polis bernama Bripka D itu dilaporkan kena tangkap basah dengan seorang bidan di kampung tersebut pada 26 Ogos baru-baru ni. Difahamkan, penduduk kampung semua berkumpul dan menyerbu rumah bidan itu yang menjadi tempat pasangan berkenaan berdua-duaan.

Ketua Polis Bahagian Perhubungan Masyarakat Kota Pasuruan, Endy Purwanto berkata, bidan itu telah menjemput Bripka ke rumahnya kira-kira jam 10.30 malam itu bertujuan untuk memaklumkan tentang aduan dari pesakitnya.

Malam itu juga pukul 22.30 WIB, Bripka D langsung mendatangi rumah dinas bidan G.”

Seluar1

Seluar5
sumber: facebook

Kira-kira jam 1 pagi, ketua kampung Sanganom bersama penduduk kampung terus menyerbu rumah bidan yang dikenali sebagai Bidan G itu. Ketika sampai di depan rumah, semua mengetuk dan menggegarkan pintu rumah sehingga ia dibuka.

Bripka kemudian membuka pintu dalam keadaan masih berpakaian lengkap dan penduduk serta merta menahannya sebelum dibawa berarak sehingga ke balai desa.

Ketika diarak itu juga, Bripka dipaksa oleh penduduk kampung untuk membuka seluar dan berjalan dalam keadaan separuh bogel sepanjang jalan. 

Seluar6

Seluar7
sumber: facebook

Bripka D sempat dianiaya dan celana jeans-nya dipaksa dilepas menggunakan celurit (sabit).”

Endy juga berkata sebenarnya sehingga kini pihak polis masih mencari di mana seluar jeans Bripka yang dibuka itu. Bukan setakat itu, dompet Bripka juga hilang dan dipercayai telah dirampas oleh penduduk.

Pihak polis masih menjalankan siasatan ke atas kes ini dan penduduk kampung yang terlibat juga akan disoal siasat. Menurut Endy, jika memang Bripka didapati bersalah barulah pihaknya akan menjatuhkan hukuman sewajarnya.

Bila memang nantinya terbukti bersalah, pimpinan Polres akan menjatuhkan sanksi. Hingga saat ini proses sedang berjalan.”

Tonton video viral itu di bawah:

Polisi Nguling Pasuruan Tertangkap Warga Tiduri Bidan Sanganom

Posted by Nusantara on Sunday, August 25, 2019

 

Baca: “C*laka punya orang…” – Pakcik Tua Dibelasah, Kena Paksa Makan Daging Babi Depan Orang Ramai

Paksa Makan Babi