in

“Baru nak start” – Kerusi Patah Ketika Lelaki Ini Buat Live, Netizen Berdekah

2Kerusi

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang mesti pernah tengok Live di media sosial kan? Tak kisah lah apa platform pun, setiap kali kita tengok Live mesti orang yang buat live tu dah ready dan tahu nak cakap apa.



Ni admin nak share pasal satu Live yang viral di media sosial. Bukan mengecam mana-mana pihak, tapi live ni confirm buat korang terhibur. Nak tahu apa jadi dalam Live yang admin cakap tu, korang tengok video oleh @MonyetDLuffffy kat bawah ni.

Gangguan teknikal

Aduhh.. admin tengok video tu sumpah berdekah weh. Tapi kesian gak kat brader tu, baru nak start dengan penuh semangat, boleh patah pulak kerusi tu. Tak pasal bergolek.

4 3Sahabat sejati memang akan gelak dulu. Lepas tu baru tolong. Nasib lah dapat kawan yang macam tu, janji tak lupa antara satu sama lain.

5 2Baru nak jawab salam dah tergolek brader tu. Mungkin instafamous atau influencer lain boleh guna teknik untuk tarik ramai viewers dalam Live.

6 1Admin rasa kerusi tu elastik terlebih. Salah cara duduk memang boleh patah. Admin pun dah kurang percaya kerusi plastik macam tu, senang sangat patah.

 

Baca: “Terkena dekat lori” – Instafamous Campak Kerusi Dari Balkoni Rumah Tingkap 45, Jatuh Terhempas Tengah ‘Highway’

7 3

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.