in

“Banyak manusia munafik!!!” – Setelah Lama ‘Menghilangkan Diri’, Sajat ‘Marah-Marah’ Di IG?

Marah Sajat

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Meskipun kita kini di bulan Ramadan, usahawan kosmetik yang kini ‘menghilangkan diri’, Nur Sajat atau nama sebenarnya, Muhammad Sajjad Kamarzaman masih terus membuat kontroversi.



Terbaru hari ini menerusi IG story, Sajat kelihatan seperti sedang marah dan lepas geram terhadap ‘seseorang’ atau satu perkara yang telah berlaku kepadanya.

Sajat 1

 

“Biarlah tak ada agama dari ada agama, yang rasa diri tu bagus tak pernah buat dosa!!!” 

Dari beberapa posting IG yang dimuat naiknya, Sajat kelihatan seperti sedang berang dan mengeluarkan kenyataan memerli sesetengah pihak merasakan diri mereka tidak pernah berbuat dosa.

Mereka juga digelarkan sebagai munafik dan manusia bertopengkan syaitan. Pulak dah? Kenapa ni Bang Jat? 

Img 5838

Tak cukup dengan itu, Sajat juga meluahkan dirinya terasa seperti dibuli oleh ‘orang dalam agama’ serta pernah dihina oleh mereka ini.

Jat 1

Jat 2

 

Sajat marah netizen, akan bangkit dari semua ini

Dengan menggunakan filter Elsa daripada filem Frozen di IG story, Sajat juga memberitahu yang dia akan bangkit daripada semua masalah yang membelenggunya kini.

Malah dia juga sempat memarahi haters yang mengecamnya selama ini.

Sajadiah

Sehingga kini keberadaan usahawan kosmetik ini masih menjadi ‘misteri’ kepada semua pihak yang sedang mencarinya walaupun terdapat dakwaan yang mengatakan dia kini berada di Thailand.

Dalam pada itu, Sajat juga pernah menjelaskan yang tidak mungkin dia mampu merentas negeri dalam keadaan negara masih dalam pandemik COVID 19 dan hanya memberitahu yang dia kini berada di Johor Bahru.

Walau bagaimanapun, masih tidak dapat dipastikan sama ada info yang diberitahunya itu sahih ataupun tidak.

Kenapa tu marah-marah Sajat? Bulan puasa ini kita kena lebih tenangkan diri. 

Baca: “Ingat bapak aku wakil rakyat Thailand ke?” – Sajat Nafi Lari, Kata Sekarang Tengah Ada Kat JB?

Jb

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.