“Korang tak effect pun life aku sia”- Gadis Dikecam Sebab Tunjuk Jari Tengah Kat Twitter, Katanya Tak Beri Kesan Langsung!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Laman twitter baru-baru kecoh mengenai posting seorang gadis bertudung yang menunjukkan isyarat lucah, jari tengah.

Disebabkan perkara itu dia dikecam hebat warga twitter ekoran aksinya itu yang disifatkan sebagai biadap dan tidak langsung menonjolkan ciri gadis melayu yang penuh kelembutan, sopan santun.

Susulan daripada posting diatas, ramai yang mengecam gadis tersebut selain kecewa dengan aksi yang ditonjolkan gadis itu.

 

“Euuww, turn off terus tengok gambar yang first…”

sumber: twitter
sumber: twitter
sumber: twitter

Gadis yang dikenali sebagai Wani berusia 17 tahun itu bagaimanapun sedar dengan kecaman yang diterima namun tetap mempertahankan dirinya dan menjelaskan yang dia sedikitpun tidak terkesan dengan kecaman dari netizen.

Pergi mampus la HAHHAHA KORNG TAK EFFECT LIFE AKU PUN SIA DAH GERAK GERAK”

sumber: twitter

Wani nyata mempunyai alasannya yang tersendiri apabila ramai mengatakan dia sebagai tidak beradap dan merosakkan imej gadis yang bertudung.

Memetik mStar, Wani berkata setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza.

“Pada saya betullah maruah agama, tapi saya rasa itu jari. Saya hanya tunjuk dan tak cakap apa-apa”

“Orang kat sekolah semua memang dah masak dengan perangai saya, sebab saya memang ganas, macam kasar la.”

 

Hurmm admin pun tak tahu nak setuju yang mana.

Baca : Bila je dia ni tak bodoh Kena Hentam Kaw Kaw Sebab Ejek Gadis Ada Misai Rupanya Kantoi Selalu Body Shame

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.