in

“Kalau dah sangap tu…” – Lelaki Umpan RM592 Dekat Adik Saudara Untuk Ajak ‘Main’, Tapi Lepas Dapat..

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Janji nak bagi 1,000 yuan (RM592) dekat sepupu sendiri kalau ‘main’ tapi tak tahu pula nikmat tu berubah menjadi insiden tragis.


Masa 2 Jun lepas,  seorang lelaki berumur 25 tahun lakukan begini kepada sepupunya yang berumur 15 tahun.

Tipu lepas main rupanya tak ada duit.

Dia ajak sepupunya ‘main’ dekat rumah dia. Lapor World Of Buzz, dia sanggup pinjam motosikal kawan dia untuk ambil sepupu dia dekat satu kawasan padang belakang gunung dan melakukan hubungan seks seperti mana yang telah di janjikan.

Tapi lepas dah habis, gadis tu menggesa pemuda ni untuk bayar jumlah yang dia kata dia nak bagi tu. Tapi dia kata dia tak ada duit sebab tengah berhutang puluhan ribu dolar dengan Ah Long.

Bagaimanapun, perempuan tu tetap mendesak sepupunya untuk bayar dan ia membuatkan lelaki tu jadi bingit dan naik angin.

Dia terus cekik perempuan tu sampai mati. Lepas baru sedar yang gadis tu dah mati, dia terus heret mayat gadis tersebut ke gua dan cabut lari ke bandar Liuzhou.

Namun masa  waktu tengah hari 13 Ogos lepas, ada penduduk kampung lalu kat kawasan gua tu dan ternampak mayat perempuan 15 tahun.

Lepas polis sampai dan periksa mayat tu, pihak polis menjelaskan yang mayat budak perempuan tu dah lama, mungkin menjangkau masa 2 atau 3 bulan terbiar kat situ sebab dah reput.

Pada mulanya polis tak boleh kenal identiti peremuan tu, tapi bila polis kenalpasti rambut, pakaian yang dia guna melalui kamera pengawasan berhampiran gua tu.

Lepas dah kenalpasti mayat mangsa, polis berjaya menangkap lelaki tu. Dia mengaku bersalah membunuh dan buang mayat. Kes ini masih lagi dalam siasatan.

 

Baca : “Kecik-kecik dah gatal” -Budak Lelaki 12 Tahun Sanggup Lari Rumah Sebab Nak ‘Main’ Dengan Ibu Tunggal

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.