in

“Tu bukan shake dah bang” – Aksi Kungfu Lelaki Ini Buat Netizen Pecah Perut

001Shake

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Satu syarikat makanan segera popular tanah air memperkenalkan kembali kentang goreng dengan perencah pilihan. Cara untuk menikmatinya mudah, tuangkan semua kentang goreng ke dalam beg kertas yang disediakan, kemudian tuangkan perencah, dan goncang sehingga sebati.



Lain pula apa yang dibuat oleh seorang lelaki ini. Dalam video berdurasi 3 saat ini, lelaki tersebut mengoncang kentang goreng berkenaan seperti sedang berkungfu. Cuba korang tengok sendiri video dekat bawah ni.

Power sangat kungfu

Berderai air mata turun bersama kentang goreng tu. Memang kena kutip balik lah kalau nak makan. Sebelum 5 saat kuman tak sempat masuk lagi, cepat kutip boleh lah makan sikit. 

Screen Shot 2019 09 22 At 4.26.23 PmMungkin pembungkusan tu memang tak direka untuk orang goncang macam tu. Goncang sikit-sikit sudah lah. Beriya betul goncang macam tu. Padan muka pecah.

Screen Shot 2019 09 22 At 4.26.50 PmDia ingat pensel shaker ke nak goncang kuat-kuat macam tu. Tak pasal-pasal je jatuh. 

Screen Shot 2019 09 22 At 4.27.07 PmConfident tu memang penting. Dah macam Bruce Lee dah goncang macam tu. Style memang style, tapi dah pecah dan jatuh tu hilang style dia. Screen Shot 2019 09 22 At 4.27.25 PmKutip balik weh. Takut kena marah sebab membazir makanan. Membazir tu kan amalan syaitan. 

 

Baca: Selamat Ke Makan Kentang Dah Tumbuh Tunas? Baca Penerangan Doktor Ni

Screen Shot 2019 09 22 At 4.41.02 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.