“Seronok lah” – TMJ Belanja Semua Staff iPhone 11 Pro, Netizen Cemburu

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Baru-baru ini Apple melancarkan telefon terbaharu daripada mereka; iPhone 11. Terdapat pelbagai variasi dalam model kali ini dan harganya pun boleh tahan juga lah.

Tatkala netizen mula memperagakan iPhone baru milik mereka, Tuanku Mahkota Johor (TMJ) menghadiahkan semua staffnya iPhone terbaru itu. Cuba korang tengok video dekat bawah ni. Serius admin jealous.

iPhone free, mestilah seronok

Siapa je yang tak teruja bila dapat benda free. Tapi dalam kes ni keterujaan tu mesti lebih sebab dapat iPhone free. Dan secara tak langsung semua nak sign up jadi staff TMJ

Boleh dah letak dekat biografi under cita-cita. Mana tahu kot-kot dapat hadiah lain pulak lepas ni kan. Memang happy lah.

Aik tiba-tiba je sis. Takpalah kita kasi can sebab bangsa Johor gak kan. Biarlah dia nak tumpang bangga kejap.

Kalau boleh amik, mesti dorang tu dah lama amik. Mana tak nya, macam pisang goreng dibuatnya. Kejap je habis. Admin rasa yang lebih tu untuk staff yang tak dapat hadir kot. 

Kesian Dato’ Aliff Syukri terpalit gak. Ni mesti pasal isu kolam ikan haritu kan. Korang takmau pulak try jadi staff Aliff Syukri tu. Mana tahu dapat hadiah gak, paling tak pun masuk video dia. 

 

Baca:Beli 5 iPhone Semata-mata Nak Main Pokemon Go, Ramai Wanita ‘Offer’ Diri Minta Lelaki Ini Jadi Sugardaddy

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.