Beli 5 iPhone Semata-mata Nak Main Pokemon Go, Ramai Wanita ‘Offer’ Diri Minta Lelaki Ini Jadi Sugardaddy

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kalau dah minat, duit tu bukan jadi masalah, asalkan kita dapat self reward setelah berhempas pulas bekerja kan? Perkara sama jugalah yang dilakukan oleh lelaki ini.

Terkedu bila lihat kegigihan lelaki ini sanggup beli 5 iPhone semata-mata nak main Pokemon Go. Model iPhone yang di beli latest-latest pula tu.

 

Tengah cari pembantu untuk akaun dia

Difahamkan, dia main Pokemon Go ini untuk hanya suka-suka tanpa sebarang sebab, menurut penjual yang dikenali sebagai Fitri ni dia merupakan seorang jutawan yang bekerja sebagai doktor pakar.

“This guy buying 5 iphone from me just to play Pokemon Go. Now he searching for an assistant to play his account.”

Dia menjawab soalan apabila ada netizen yang bangkitkan spekulasi bahawa ada  orang yang suka main Pokemon Go ini bertujuan untuk menjual akaun dan mentalnya tak stabil.

Tambahnya lagi ia bertujuan hanya untuk meluangkan masa terluang dan juga bersenam. Alahai, jangan lah netizen tok tok sangat perangai tu.

Jangan kata netizen, admin pun terkedu tengok dia. Tapi kan, hmm, doktor pakar & jutawan, so tak peliklah kalau dia mampu beli iphone sampai 5 biji dalam satu masa. Kalau ini cara dia nak rehatkan minda apa salahnya kan?

Tapi ada pula perkara yang tak best berlaku, biasalah siapa je tak suka tengaok lelaki banyak duit kerja bagus kan? Ramai pula wanita berduyun-duyun nak offer diri minta dia jadi sugardaddy.

Ada juga yang dandan nak jadi anak angkat, walhalll..Hmmm

 

Nak jadi sugar daddy saya tak? – Netizen

Tak yang peliknya lelaki pun ada kenapa ni? Hahahahaha!

 

Baca : Bakal Bapa Mertua Rupanya Sugar Daddy Ku….

 

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?