in ,

“Sebab customer dia mostly T20”- Baru Je Launch Birthday Collection, Produck dUck Habis Terjual Dalam Masa 30 Minit

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Beberapa hari lepas usahawan terkenal, Vivy Yusof ada launch produck terbarunya yang dinamakan The Artsy dUck dan produk itu telah menarik perhatian netizen sebab design yang dikeluarkan seakan-akan sama dengan jenama tudung lain.


Ramai netizen yang bercadang untuk boikot jenama ini sebab sudah banyak kontroversi yang dibuat oleh pemilik jenama ini. Namun, itu semua hanya cakap kosong sahaja.

Kali ini, sempena ulang tahun dUck yang keenam, Vivy ada membuat pelancaran produk baru.

Dalam masa 30 minit selepas pelancaran, produk dUck yang terbaru ini habis dijual. Dalam pada itu, Vivy telah melancarkan 6 jenis produk special limited edition untuk pelanggannya.

Difahamkan, ramai pelanggan yang berlumba-lumba untuk mendapatkan produk itu memandangkan ianya terhad. Sampai ada yang mengadu website urusan jual beli itu sesak time nak buat pembayaran.

So, kita dapat tengok even ada yang ‘konon’ nak boikot produk ni tapi ada juga orang lain yang beli kalau ada produk keluaran terbaru. 

Vivy berasa gembira dengan sambutan daripada para pelanggannya dengan keluaran produk terbarunya sempena ulang tahun dUck yang keenam.

Baca : “Biasa 10 minit dah sold out” – Selepas 2 Jam Launch Design Keluaran Terbaru dUck Masih Available, Tak Ramai Yang Beli?

 

 

 

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.